Αισθητικός Βελονισμός, η Συστηματική Φροντίδα Ομορφιάς, από τη Vogue: “Αυτή η 2ωρη Θεραπεία είναι η Απόλυτη Ανοιξιάτικη Ανανέωση, και θα Γίνει Viral”

(μετάφραση: Μαρία Γρυλλάκη)

“Είχα δύο μεγάλα ζητήματα που ήταν σαν να με χαστουκίζουν στο πρόσωπο”, θυμάται η Stefanie DiLibero, ειδικός ευεξίας, σκεπτόμενος τις διπλές ανησυχίες σχετικά με το δέρμα που προκαλούσε την πιο έντονη αναζήτηση νέας αντιγηραντικής θεραπείας στο Instagram . “Η ακμή ενηλίκων, η οποία ήταν κάπως ταπεινωτική, και η προοπτική του να πατάς τα 40.” Στο κυνήγι μιας μη-χειρουργικής αποκατάστασης και ανερχόμενης απλούστευσης, η DiLibero, το πήρε απόλυτα στα χέρια της μαζί με ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο προερχόμενο από τη μέντορα του Βελονισμού στο Πρόσωπο την Shellie Goldstein.
Η εμπειρία μετασχηματισμού διάρκειας δύο ωρών συγχωνεύει τα εκ των έσω-προς τα έξω οφέλη του βελονισμού, με το είδος τεχνολογίας αιχμής που μπορεί κανείς να βρει σε ένα κορυφαίο γραφείο δερματολόγου στο Μανχάταν. Από τότε έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της το να προσελκύει δεκάδες αστέρια από τη βιομηχανία των νέων πρωταγωνιστών, όπως η Sofía Sanchez de Betak στο γραφείο της: Gotham Wellness.

Η ολιστική προσέγγιση 360 μοιρών της DiLibero οφείλεται στη σταθερή πεποίθηση ότι τα πρώτα σημάδια γήρανσης βρίσκονται πιο βαθιά από το δέρμα. “Κάποιος μπορεί να έρθει για ρυτίδες και κρέμασμα (σακούλιασμα) και να σκεφτεί ότι αυτό είναι όλο κι όλο που υπάρχει, αλλά αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου”, λέει η DiLibero, η οποία ξεκινά κάθε συνεδρία με μια συζήτηση για τον τρόπο ζωής του πελάτη: ύπνος και άγχος, συναισθήματα και ενέργεια – “εσωτερικά θέματα που εκδηλώνονται εξωτερικά”. Με τις προβληματικές περιοχές που εντοπίζονται, εφαρμόζει μετά ένα κύκλο τόνωσης της μικροκυκλοφορίας, πριν εισάγει μια χούφτα από βελόνες (βελονισμού) που ξεκινούν από τα πόδια και φτάνουν μέχρι την κορυφή του κεφαλιού. «Οι βελόνες του προσώπου κάνουν διπλό καθήκον», προσθέτει η DiLibero, επικαλούμενη την ικανότητά τους να στοχεύουν τις ρίζες των ανισορροπιών καθώς και τα λιγότερο επιθυμητά οπτικά τους αποτελέσματα, μέσω της διέγερσης.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα μοντέρνο μενού προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη: θεραπεία μείωσης φλεγμονής  με φωτοεκπομπή LED, αντιβακτηριακές πυρπολήσεις με οξυγόνο και ακόμη, αποσυμφορητικές βεντούζες προσώπου (οι οποίες, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες στο σώμα, δεν αφήνουν έντονα μωβ σημάδια). “Δεν πιστεύω στο: ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους”, λέει η DiLibero για την πολυπρόσωπη και αποτελεσματική της προσέγγιση. Άλλωστε, αν η διάρκειας δύο ωρών θεραπευτική αγωγή με το Technicolor είναι η κατάλληλη για το Instagram, σκεφτείτε τη μετά τη συνεδρία εικόνα μιας καθαρής-εκ-των-έσω και ανορθωμένης επιδερμίδας, σαν το καθαρό χρυσάφι για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.